Sør-Varanger Lotteforening

Sør-Varanger Lotteforening ble stiftet 4.mai 2002. De er den eneste foreningen i Finnmark, og har lotter spredt ut over hele fylket.

I dag er de 18 lotter, derav 6 stk har avtale, og stilling i Heimevernet (A-Lotte)

Sør-Varanger Lotteforening er en forening som i hovedsak holder på med sminke og markørtjenester, men har også andre aktiviteter som vakthold, samband og førstehjelp.

Våre samarbeidspartnere er Heimevernet v/HV-17, Finnmark Politidistrikt, NROF, AMK, Sivilforsvaret og Sør-Varanger Brannvesen

Lottene i Sør-Varanger sitter ikke på sidelinjen, de har mange jern i ilden:

  • De har hovedansvaret for ett av sjekkpunktene under Finnmarksløpet. Sjekkpunkt Kirkenes, som er snuplassen på et 1200 km langt sledehundeløp. Norges lengste, og vinteren vakreste eventyr! Der har de opptil 70 frivillige i sving for at hundekjørere, hunder og publikum skal få en fantastisk opplevelse. De frivillige består av lotter fra hele Norge, soldater fra GSV, samt frivillige sivile fra Norge og Sverige.           
  • De har flere sminke- og markøroppdrag i året, for både militært og sivilt beredskap, som f.eks Politiet, Brann, AMK og Sivilforsvaret.Sør-Varanger Lotteforening har små og store sminke -og markøroppdrag. Alt fra 2-50 markører,ingen jobb er for stor.
  •   
  •  Lottene deltar med stand på sivile tilstelninger for å rekruttere nye lotter, samt demonstrasjon av skadesminking.
  •    De er den eneste foreningen i landet som står i den kommunale beredskapsplanen.-De har ett eget søke-lag, som brukes under leiteaksjoner i Finnmark.

De har sin egen facebookside, følg de gjerne:

Sør-Varanger Lotteforening på Facebook

Sør-Varanger Lotteforening ønsker flere medlemmer i sin forening. Ønsker du å bli lotte,eller bare litt nysgjerrig? ikke nøl med å ta kontakt:

 

Presse og Info Lotte: Stine K. Skogan

E-post: sorvaranger@lottene.no  Mob: 98 84 20 46

 

Leder: Vigdis Helene Johansen

E-post: sorvaranger@lottene.no   Mob: 97 63 68 66

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kontakt oss

Følg oss på Facebook & SnapChat